16 november 2021

Datagedreven Facility Management kernthema 2022

Verzuip je in de data voor het optimaliseren van het onderhoud van je gebouwen? Benieuwd naar hoe BIM jou kan helpen met het structureren van je Asset informatie? Geïnteresseerd in de BIM-visualisatie van de staat van je beheerobject?

Datagedreven Facility Management is één van de kernthema’s voor 2022. Dit onderschrijft FMN – Facility Management Nederland. BIM-Connected doet veel op dit vlak. We zijn overtuigd dat het BIM gedachtegoed een toegevoegde waarde levert voor Facility Management.

Op technologisch vlak werken we aan casussen waarbij een BIM-model gelinkt is aan een Facility Management systeem. Hierdoor verbetert de representatie (of digital twin), door de asset data uit eerdere levensfasen te combineren met nieuwe informatie.

Ons makkelijk toepasbare en light-weight tool BIM-Bridge slaat de brug tussen het BIM-model en het Facility Management systeem. Data kan makkelijk bi-directioneel worden toegevoegd, waardoor er waardevolle informatie ontstaat t.b.v. analyses, controles en beslissingen.

Meer weten hoe BIM-Connected jouw facility management processen optimaliseert? Volg onze publicaties, webinars of neem contact op voor een goed gesprek of demo!

Categorieën

Delen