Voor uw complexe digitale asset management vraagstukken

Wij houden van mensen helpen door creatieve, slimme en waarde toevoegende IT oplossingen. Wij willen slimme IT-ecosystemen waarin data eenmaal wordt ingevoerd en meervoudig wordt gebruikt. Waarna het vervolgens op de juiste wijze getoond wordt in andere systemen, op de juiste plek binnen en buiten de organisatie. De mens met de data op de juiste plek kan zich maximaal richten op het creatief en slim benutten ervan voor het behalen van het bedrijfsdoel. Dat gunnen wij iedereen! En of het nou informatiemanagement, BIM of SE  wordt genoemd, of een combinatie, of iets anders, dat maakt ons niet uit. Wij zien dat Linked Data en Knowledge Graphs in staat zijn om werkelijk in control te komen van je data; daarom hebben we ons hierin bekwaamd.

Des te groter de schaal van het project, des te beter. De sectoren waar wij werkzaam in zijn, zijn de bouw-, infra-  en energiesector. Daar werken veel partijen in meerdere (project)fases aan de grootste en meest complexe projecten, waar het een zeldzaamheid is dat data slechts voor één partij relevant is. Dat klinkt ons als muziek in de oren en hier komen we graag dagelijks ons bed voor uit. We zijn dan actief in het hele spectrum van data tot wijsheid: van het opstellen van de standaarddata tot het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe robuuste en toekomstbestendige werkwijze. Van het uitvoeren van een datamigratie tot het doceren aan toekomstige ingenieurs aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Making data valuable.

De maatschappij heeft ongekende technische mogelijkheden. Het is in het belang van ons allen dat de realisatie en onderhoud van de grootste systemen voor vervoer, energie en werken betaalbaar blijven en van hoge kwaliteit. Gezien het belang van de juiste informatie op de juiste plaats, dienen de softwarepartijen samen te werken om de business in de praktijk te faciliteren. Dit gebeurt, gelukkig, en de beruchte vendor lock-in zal het verliezen van de collectieve samenwerking. Al is de strijd nog niet gestreden, en blijft het een continue samenwerking tussen de gebruikers en de software onafhankelijke IT’ers. Immers, de technologie kan het niet zelf. Er is een brugfunctie te vervullen tussen de multidisciplinaire werkprocessen, het bepalen en verkrijgen van de stuurinformatie en het inzetten van IT-technologie. De brugfunctie vervullen, dat doen wij. Vanuit het specialisme in de IT-technologie én met domeinkennis van onze sectoren.

De vruchten van digitalisering en automatisering liggen binnen handbereik voor degenen die de technologie in de vingers hebben. Wij hebben dat en kunnen als uitbreiding van iedere organisatie fungeren. Wij ondersteunen opdrachtgevers en opdrachtnemers in onze sectoren om collectief een hoger niveau van informatie vastlegging en uitwisseling te bereiken. Van organisatie overstijgende standaarden zijn wij fan. Met een flinke dosis humor, strijdlust en inhoudelijke kennis nemen wij onze klanten mee op reis! En ja, er kunnen heel wat reisverhalen verteld worden over het aanpakken van de legacy en het implementeren van nieuwe werkwijzen. Met doorzettingsvermogen, inhoudelijke discussie, soms wat politiek en ontvankelijkheid voor nieuwe inzichten. Wij dragen graag ons (digitale) steentje bij aan het werkelijk oplossen van asset management vraagstukken en vinden het tof om getuige te zijn van de ontwikkelingen in onze markten!

Freek
van den Bosch

Stagiair

Norent
Khy

Software ontwikkelaar

Miltos Gatzios
Miltos
Gatzios

Consultant

Daatje
van Alphen

Office manager

Luuk Wijnholts
Luuk
Wijnholts

Managing partner / Consultant

Harm
Derks

Consultant

Jakko Heinen
Jakko
Heinen

Oprichter / Managing partner

Ellen
van den Bersselaar

Afstudeerster en consultant

Bob van Thiel
Bob
van Thiel

Managing partner / Consultant

Robin
Franken

Consultant

Fred
Kloet

Strateeg & Adviseur 'BIM voor Facility Management'

Webster
Chen

Software ontwikkelaar

Lucas Verhelst
Lucas
Verhelst

Consultant

Keon
Chen

Software ontwikkelaar

Rowan
Bareman

Consultant

Robin
van Tol

Software ontwikkelaar

Werken bij

Alle vacatures

Full stack ontwikkelaar (medior)

Werken bij BIM-Connected betekent werken bij een groeiend, gaaf, jong en vooroplopend bedrijf. Op professionele maar ook op onze eigen wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Wij werken aan uitdagende digitaliseringsprojecten bij grote publieke en private klanten in de bouw-, infra- en energiesector, waar onze core business en expertise helpt om […]

Lees meer

Medior/senior Informatiemanager | IT business consultant

Werken bij BIM-Connected betekent werken bij een groeiend, gaaf, energiek en vooroplopend bedrijf. Op professionele en eigen wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij werken aan uitdagende digitaliseringsprojecten bij grote publieke en private klanten in de bouw-, infra- en energiesector. Onze expertise helpt hen om bedrijfsprocessen te verbeteren, om meer op […]

Lees meer

BIM-Connected als team

Overtreffen
88%
Vrijheid & verantwoordelijk
92%
Zelfverzekerd
91%
Keigezellig
98%

Neem contact op!