Bekijk onze vacatures! Lees meer

Voor uw complexe digitale asset management vraagstukken

Wij houden van mensen helpen door creatieve, slimme en waarde toevoegende IT oplossingen. Wij willen slimme IT-ecosystemen waarin data eenmaal wordt ingevoerd en meervoudig wordt gebruikt. Waarna het vervolgens op de juiste wijze getoond wordt in andere systemen, op de juiste plek binnen en buiten de organisatie. De mens met de data op de juiste plek kan zich maximaal richten op het creatief en slim benutten ervan voor het behalen van het bedrijfsdoel. Dat gunnen wij iedereen! En of het nou informatiemanagement, BIM of SE  wordt genoemd, of een combinatie, of iets anders, dat maakt ons niet uit. Wij zien dat Linked Data en Knowledge Graphs in staat zijn om werkelijk in control te komen van je data; daarom hebben we ons hierin bekwaamd.

Des te groter de schaal van het project, des te beter. De sectoren waar wij werkzaam in zijn, zijn de bouw-, infra-  en energiesector. Daar werken veel partijen in meerdere (project)fases aan de grootste en meest complexe projecten, waar het een zeldzaamheid is dat data slechts voor één partij relevant is. Dat klinkt ons als muziek in de oren en hier komen we graag dagelijks ons bed voor uit. We zijn dan actief in het hele spectrum van data tot wijsheid: van het opstellen van de standaarddata tot het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe robuuste en toekomstbestendige werkwijze. Van het uitvoeren van een datamigratie tot het doceren aan toekomstige ingenieurs aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Making data valuable.

Voor de bouw-, infra- en energiesector is betrouwbare informatie op alle niveaus onmisbaar. Betrouwbare informatie, gebaseerd op actuele gegevens en voorzien van de juiste context, zorgt voor betere keuzes. Nu en straks. Daar zijn we het allemaal over eens. Toch ontbreekt het bij veel organisaties aan die essentiële informatie. Vaak omdat data versnipperd is en de context ontbreekt. Of omdat data via de gevreesde vendor lock vastzit in applicaties van externe leveranciers. Daarom zetten wij uw data centraal, gescheiden van applicaties, en maken we deze toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen in uw organisatie. Op die manier nemen we interpretatieverschillen weg en kijkt iedereen naar hetzelfde plaatje. Klinkt dit logisch? Wij vinden van wel. Het resultaat? Meer flexibiliteit en slagkracht. Uw organisatie is helemaal in control en tegelijkertijd helemaal vrij.

“In onze wereld draait het om informatie die gebruikersvriendelijk, toegankelijk, begrijpelijk en relevant is. Dat is in de wereld van applicatiebouwers een rebels standpunt.”

Bij BIM-Connected willen we opdrachtgevers dichter bij het goud brengen: die informatie waarmee ze het verschil kunnen maken en waardoor ze concurrerender, slimmer, duurzamer of klantvriendelijker kunnen werken. Onze collega’s zijn nuchtere professionals die organisatiestructuren feilloos doorgronden en recht op hun doel afgaan. Wij zijn keigoed in de bouw-, infra- en energiesector en wat informatiemanagement betreft, voorloper in deze sectoren. Dat de digitale transitie efficiënter (en leuker!) kan, laten we elke dag zien. Door klein en concreet te beginnen, leveren we namelijk sneller een werkende data-infrastructuur op waar andere organisatieonderdelen vlotter op kunnen aanhaken. Informatie wordt op elk moment toegankelijk, begrijpelijk en bewerkbaar, zodat u keuzes kunt maken met de kennis van nu en met inzichten in de komende termijn. U maakt doordachte en dus betere keuzes. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar voor u een wereld van verschil.

Wat hiervoor essentieel is: gebruik van open (data) standaarden en scheidt data van applicaties

Salma
Abdelsamie

Consultant

Bob van Thiel
Bob
van Thiel

Managing partner / Consultant

Jan
Schoof

Consultant

Andres
Baron Botero

Stagiair

Robin
van Tol

Software ontwikkelaar

Cathleen
de Wit

Office Manager

Ellen
van den Bersselaar

Consultant

Daatje
van Alphen

Office manager

Isabella
van den Bussche

Consultant

Luuk
Wijnholts

Managing partner / Consultant

Lara
Andriessen

Consultant

Keon
Chen

Software ontwikkelaar

Norent
Khy

Software ontwikkelaar

Lucas Verhelst
Lucas
Verhelst

Partner / Consultant

Ilhan
Kalkan

Informatiemanager

Aart-Jan
van de Glind

Consultant

Mohammad
Kafaei

Lead consultant

Sander
de Meij

Consultant

Marcin
Koziuk

Software ontwikkelaar

Jakko Heinen
Jakko
Heinen

Oprichter / Managing partner

Stefan
Daniëls

BIM coördinator

Berkan
Buruk

Software ontwikkelaar

Lars
Liebrand

Scrum Master & Agile Coach

Jeffrey
Buijk

Consultant

Werken bij

Alle vacatures

Medior / Senior Informatiespecialist

€ 3600 - € 5500
Werken bij BIM-Connected betekent werken bij een groeiend, gaaf, energiek en vooroplopend bedrijf. Op professionele en eigen wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij werken aan… Lees meer

BIM/Data specialist

Fulltime
Werken bij BIM-Connected betekent werken bij een groeiend, gaaf, energiek en vooroplopend bedrijf. Op professionele en eigen wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij werken aan… Lees meer

Op de werkvloer

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Hoe we ons werk doen is belangrijker dan waar en wanneer we het doen. Voor ons staat goed werk leveren altijd op één. Samen werken we aan dat doel, ieder op onze eigen manier. Die ruimte krijg je bij ons.

Zelfverzekerd

Weet wat je kunt en laat dit merken, zien en horen. Dat doen we allemaal en vooral naar onze klanten toe. We weten goed waar onze krachten én onze grenzen liggen en dragen dat uit. Duidelijk en met overtuiging, in woorden en daden.

Keigezellig

We werken serieus en doelgericht, maar er is altijd ruimte voor humor en ontspanning. Brabantse gezelligheid hoort bij ons. De informele sfeer in combinatie met weinig tot geen hiërarchie zorgt voor verbinding en geeft positieve energie.

Overtreffen

Wij verrassen onze klanten door hun verwachtingen minimaal te overtreffen. Dat lukt ons omdat we daarvoor actuele kennis, de nieuwste technieken en het doorzettingsvermogen in huis hebben. Het is onze natuurlijke drive.

Waar wij voor staan en wat we opdrachtgevers vertellen

Ontdekken

Wij lopen voorop en nemen onze klant daarin mee. Samen ontdekken we waar de informatiebehoeften liggen en welke oplossing daarbij hoort. Zelf blijven we ook ontdekken, door continu te leren en te experimenteren met kennis,  ideeën en applicaties.

Zelfverzekerd

We zijn duidelijk. Als wij overtuigd zijn van een oplossing, overtuigen we onze klanten daarvan. Heel direct, maar altijd met respect. We geven onze mening en nemen een standpunt in, altijd denkend vanuit de beste oplossing.

Energie

We krijgen energie en inspiratie van elk project en dat voelen onze klanten ook. We zijn erop gebrand om te komen tot de beste oplossing. Ons enthousiasme werkt daarbij aanstekelijk.

Presteren

Geen genoegen nemen met een ‘voldoende’. Altijd een stap verder gaan. Dat doen we gemerkt en ongemerkt voor onze klanten. De prestaties die we vandaag neerzetten, willen we morgen het liefst alweer overtreffen.

Neem contact op!